Boom Stamtafel

De Boom-Stamtafel wordt op maat gemaakt van duurzame (bijzondere) houtsoorten. Elke boom verschilt van vorm.

 Voor de tafelpoten wordt onbewerkt staal gebruikt. De tafelpoten zijn zo ontworpen dat je hier geen last van hebt als je met z'n alle rondom de tafel zit. 

Doordat er gebruik wordt gemaakt van bijzondere houtsoorten is het vaak noodzakelijk dat de boom verbreed wordt. De unieke vorm van de boomstam wordt benadrukt door de afwerking. Het tafelbald wordt niet door een vlakbank gehaald maar met de hand geschuurd om zo de welving van de stam te behouden. Aan deze tafel blijf je voelen. 

Klik hier om een impressie te krijgen van de stamtafels die gemaakt zijn

Salontafel

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een passende salontafel. Wilt u ingelegd teakhout of in de zelfde trant als de boomstamtafel? Alles is mogelijk. Naast de bestaande ontwerpen van het onderstel zijn er nog meerdere opties mogelijk. Tevens zijn de salontafel ook in het formaat van een bijzettafel te krijgen en visa versa.

Bartafel

De bartafel kan als verlenging van je keuken dienen of als een heerlijke plek om aan te zitten en de dag door te nemen. De bartafel is er in verschillende formaten en afmetingen te krijgen. 

Bestellen of vrijblijvende offerte

In overleg is het mogelijk elementen aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of voor het bestellen van een tafel.