Speciale ontwerpen

Onder de Specials worden de unieke en bijzondere meubels getoond die worden vervaardigd door Michaël de Boer.

Snoezelkar

Snoezelen is het prikkelen van de zintuigen van mensen met een beperking met als doel het welbevinden te vergroten en contact te maken. Daarnaast is het mogelijk om door middel van snoezelen gedrag te beïnvloeden of ontwikkeling mogelijk te maken. 

De snoezelkar is handgemaakt van bamboe hout. De kar is zo ontworpen dat er allerlei zintuigprikkelende materialen in kunnen die gecontroleerd kunnen worden toegepast. Hij is verplaatsbaar. Dit is noodzakelijk voor de zorg aangezien er steeds minder budget en ruimte is om een volledige snoezelruimte in te richten. Door de snoezelkar is het mogelijk elke ruimte om te toveren tot snoezelruimte. Deze snoezelkar is in samenwerking met WorldWideSnoezelen.com ontworpen. 

  

Vleugelbureau

Een echte unieke eye-catcher in elk kantoor. Het bureau is gemaakt van een vliegtuigvleugel (flap). Dit onderdeel heeft ook daadwerkelijk gevlogen en is niet van een grote chinees industrie afkomstig. Alle originele afwerkingen van de vleugel zijn behouden en dit is te zien door de glazen plaat die fungeert als bureaublad. In het ontwerp van de tafelpoten is rekening gehouden met de bouwstructuur van het vliegtuig waardoor het één geheel is.